Методът на навиване на коледно дърво лампа

Все повече и повече хора с Христос вятър Коледа, неизбежно да украсяват таксата за коледно дърво. Лампата за коледни елхи е най-основната декорация, пропорцията е подходяща, намотката висяща грациозна коледна лампа може да направи фестивала по-местен и по-блестящ. Но колко е лампата за коледно дърво, как да изберем как да го увиете? Тук ние илюстрираме някои от основните неща на коледните дървесни лампи по графичен начин.

1, първата е да изберете правилното място за украса на коледната елха.

Можете да прокарате вратата през вратата, за да видите къде първото око често пада у дома, където се събира светлината, и този път можем да поставим коледната елха там, но Коледно дърво със Светлина като ръба на камината или Стена на прозорците, е точното място.

2, изберете правото коледно дърво светлини.

Декорацията на фестивала трябва да отразява вашите лични предпочитания. Ако предпочитате по-традиционен стил, изберете нажежаема крушка с голямо разнообразие от цветове, Коледно дърво със Светлина и ако искате да спестите енергия за пестене на планетата, изберете енергийно ефективна LED коледна елха.

3, от колко светлини се нуждаете?

Експерт СЪВЕТ: Коледното дърво с височина 7 фута, най-малко 500 малки светлини на всеки 1 фут над 100. Ако ви харесва по-светъл поглед, можете да използвате 150 крушки на крака. Разбира се, за да се изчисли и ширината на коледното дърво, колкото по-голяма е обиколката на коледното дърво, коледното дърво със светлина, толкова повече се нуждае крушката.

4, готовете инструментите.

Всяка година в Съединените щати броят на хората, които са ранени при украсата на коледното дърво, е над 15 000, затова не забравяйте да подготвите правилните инструменти, преди да украсите коледното дърво. Например, използвайте стълба на електротехник вместо столче, за да го издигнете; Коледното дърво със светлина използва стандартен проводник и захранващо удължение; Електрическата крушка на всяко коледно дърво не може да бъде твърде много, около 500 е низ, ако повече трябва да бъдат разделени на няколко струни, за да се свържете към щепсела.

5, коледната елха осветява полка

Лампата за коледно дърво, която би била обвита около коледната елха, беше заложена за пръв път в група, която звучеше излишна. В действителност, това може да се избегне при украса на светлините на коледната елха, свързани, в допълнение, Коледното дърво със светлина също лесно да вземе лампата коледна елха, с една ръка ликвидация, не разхвърлян, рискуват риска да се спънат сами.

6, метод на проста намотка

Първо, мощността на лампата за коледно дърво, така че във времето на навиване можете да видите визуално модела на образуване, от горната част на дървото, украсена надолу.

Ако коледната елха е поставена в ъгъл, Коледното дърво със Светлина може да бъде изтеглено от едната страна на дървото към другата страна, отпред на коледното дърво до дъното.

Ако коледното дърво е пред прозореца, можете да завъртите дървото на 360 градуса и да видите светлините назад и напред.

Подобно на шиковата вертикална линия? Също така много проста, само линията под разстоянието да бъде по-голяма, за да съответства на формата на дървото.

За да направите светлините малко 3D, можете да обвиете дървените светлини между клоните.

С една дума, вие се наслаждавате на вашата почивка.

7, осветителното устройство на усъвършенстваните върхове

А, по-красиво е да обгръщате различните цветове на светлините от коледната елха заедно. Бяло коледно дърво Светлините са основното, коледно дърво със светлина и след това добавете едноцветни или многоцветни коледни елхи.

B, използвайте акумулаторни светлини, закачалки за тел и нокти, за да направите различни форми на изкуството коледно дърво светлини. Изрежете куката над закачалката и я завъртете в дърво, звезда или друга форма със скоба, след това завъртете коледната лампа и я окачете на ръба на лавицата или на ръба на прозореца.

C, обвийте коледните дървета около открито. Завъртете багажника първо и го завъртете към края на клона. След свечеряване, Коледно дърво със Светлина можете да видите цялото дърво осветено като приказен ефект.

8, след сезона за получаване

Обикновено преди Свети Валентин, да премахнете тези декоративни светлини на коледната елха. Почиствайте коледните дървесни лампи от дъното на дървото, като бавно навивате лампата за коледно дърво в полк, накрая може да сте рационални в кабинета през следващата година, за да го използвате.