Значението на светлините на коледно дърво

1, първата е да изберете подходящо местоположение в обзавеждането на дома коледно дърво.

Можете да натиснете вратата от вратата за да видите, където първото място често попада у дома, когато мястото е светлината събиране, този път можем да сложим на коледната елха в там, но, като на ръба на прозореца или камина на ръба на стената , също е на правилното място.

2, изберете подходящо коледно дърво светлини.

Украсата на фестивала трябва да отразяват вашите лични предпочитания. Ако ви харесва по-традиционния стил, изберете да използвате вида на големи различни цветове на крушките с нажежаема жичка; Коледно дърво със светлина, ако искате да пестите енергия да спаси планетата, изберете енергоспестяващи LED коледно дърво светлина бар.

3, колко светлините на коледно дърво

Експерт съвет: 7 фута висок коледно дърво, поне Използвайте 500 малки светлини; всяка по-висока, отколкото 1 крак ще увеличи 100. Ако ви харесва по-блестящ поглед, можете да използвате 150 луковици на фут високи. Разбира се ширината на коледно дърво трябва да бъдат включени, коледно дърво със светлина по-голяма седмица коледната елха, повече луковици, необходими.

4, готови инструменти

Всяка година в Съединените щати, защото украсата на коледната елха ранени до аварийния номер на повече от 15000, следователно, в украсата на елхата не забравяйте да подготвят подходящи инструменти. Като например използването на електрически стълба, вместо небрежно да се намери едно столче за тампон висок; използването на стандартни тел и мощност удължител; всеки низ на коледно дърво, светлините на крушката не може да вземем прекалено много, около 500 за низ, коледно дърво със светлина ако ви трябва повече да се раздели на множество струни са свързани към гнездото.

5, коледно дърво светлини нагоре заедно

Ще бъдат увити в коледната елха на първото коледно дърво светлини на топка, това звучи малко излишни. В действителност, това може да бъде избегнато в украсата на елхата светлините между заплетени заедно, в допълнение, това е удобно да вземе часовника дърво светлини, ръчно ликвидация, не бъркотия, коледно дърво със светлина braving риска от спъване свои собствени.

6, просто ликвидация метод

Първо включване на коледно дърво светлини, така че когато интуитивно да виждате формирането на модела, от върха на дървото надолу да се украсяват.

Ако коледни елхи в ъгъла, можете от страна на участващи дървото от другата страна, коледно дърво със светлина по протежение на предната част на коледната елха е украсена до дъното може да бъде.

Ако коледно дърво е поставен пред прозореца, можете да се разхождате около дървото 360 градуса, преди и след като можете да видите светлината.

Като шик вертикални линии също е много проста, но разстоянието под линията, да бъде по-голям, за да свържат с очертанието на дървото.

Искате да направите светлината малко 3D смисъл, коледно дърво със светлина можете да наслагвате между клоните на дървото дърво светлини.

Накратко вашата почивка, ви харесва.

7, осветление подреждането на Разширено бързото

ще бъдат различни цветове на светлините на коледно дърво, опаковани заедно по-красиви. Бяла Коледа дърво светлини и след това добавете монохромен или многоцветни коледни светлини дърво горе.

б, с акумулаторна лампа нека, тел закачалка и някои ноктите да се произвеждат различни форми на изкуството коледно дърво светлини. Първо Нарежете кука на върха на закачалка и след това обрат го в дърво, звезда или друга форма с клещи и после увити около коледно дърво светлини и накрая виси на ръба на лавица или на ръба на прозореца.

c, коледно дърво светлини увити в дървото на открито. Първи увит около багажника, коледно дърво със светлината и тогава увити към края на клоновете. След нощта можете да видите цялото дърво е осветена като ефекта на приказка.

8, след сезон допускане

Обикновено преди Свети Валентин, на коледната елха да премахнете тези декоративни светлини. За да почистите дървото, когато дървото от дъното на дървото започнаха да бавно обърна светлините на коледно дърво в топката, коледно дърво със светлина и накрая може да бъде един разумен начин за събиране в шкафа следващата година и след това да използвате.