Развитието на борови дърветаСпоред записите на коледните обичаи първото борово дърво е малка палма на пътя на белия град. В първата нощ на раждането на Исус, Богородица и Свети Йосиф отидоха в студения град, много уморени, Дева паднала на дървото за известно време, тази малка палма, сякаш предпочитана. Изглеждаше, разгъна клоните си , На Дева Мария, за да издържи на студения вятър. В средата на нощта се роди Исус Христос. По това време небето се появи особено ярка звезди, издаде прекрасна светлина, боровата коледна елха директно удари малката глава на палмата, заобиколена в красива бленда. Оттогава, малка кафява дърво в Коледа, то представлява славна позиция.

Средновековието, популярната религиозна драма в Германия, в игра на Едем, след създаването на Бог, Адам Ев предаде Бог, когато пиесата с покрити с ябълкови палми, представляващи "дървото на живота" или "Знай добро и зло дърво ". По-късно писмото на живота в "дървото на живота" се преместило в дома, боровата коледна елха символ на пристигането на спасителя. С развитието на този символ, до петнадесети век, украсени борови дървета, той се е превърнал в обичай.

Дървета от борово дърво посочват небесното царство. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Борова коледна елха Светлината на звездите означава да доведем света в светлината на Исус Христос. Дарът под дървото представлява дарбата на Бог чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир. Така че, когато Коледа хората украсяват боровете.

Легенда за произхода на дървото с борови дървета: се казва, че един земеделски стопанин е получил гладно и гладно дете в снежна коледна вечер, където е имал обилна коледна вечеря и детето имало сбогувала ела На земята и благословени Каза: "Нова година, подарък от клоните, борова коледна елха, оставяща този красив Сууигура, отплатете добротата си". Детето ляво, фермерът установи, че клоните на дърветата всъщност се превръщат в малко дърво, той разбира само тяхното приемане Оригиналът е пратеник на Бога. Тази история се превръща в източник на борови дървета. По-късните исторически данни се извеждат, около 200 години в годината, започнаха да използват клонове като орнаменти, като начин да празнуват Коледа.

Вечнозелено дърво с елхи или борове, изработени със свещи и орнаменти в рамките на коледно тържество. Модерният бор произлиза от Германия. На 24 декември всяка година германците са установили у дома елхово дърво (дървото на Едемската градина) и са поставили бисквитите върху него, боровинското дърво, символизиращо светилището (белега на християнското изкупление). Съвременното използване на всички видове бисквитки вместо светите бисквитки, но също така често добавят символ на Христос свещи. В допълнение, интериорът също има коледна кула, е дървена триъгълна структура, има много малка решетка поставена статуя на Христос, кулата украсена с вечнозелени клони и листа, свещи и звезда. До 16-и век коледните кули и дърветата от Еден били обединени в борови дървета за дървото.

Боровете върху декорацията на дървото, светът изглежда подобен. Борови дървета се използват в вечнозелени дървета, най-вече четири или пет фута високи малки палмови дървета или малки борови дървета, засадени в голяма цветна саксия вътре, дървото е изпълнено с цветни свещи или малки светлини, а след това виси на всички видове Декорации и панделки, както и детски играчки и семейни подаръци. След като украсата е добра, на ъгъла на хола. Ако се поставят в църквата, аудиторията или обществените места, боровете са сравнително високи, но дървото може да бъде поставено и под подаръка.