Коледно дърво символизира животИмат коледно дърво да подготви коледно дърво за увеличаване на радостта от фестивалната атмосфера. Коледни елхи, обикновено изработени от вечнозелени дървета като кедър, символ на живот завинаги. Дървото е украсен с разнообразие от свещи, цвят цветя, играчки, звезди, вися разнообразие от коледни подаръци. Бъдни вечер, хората пеят и танцуват около коледно дърво, се насладете на радостта.

Полезен модел се състои от следните компоненти: горния клон, коледно дърво свързване ръкав, долния клон и на листа връзка ръкавите и на пролетта парче. Полезен модел е свързан със свързващи клон на горния клон и долния клон или клона и свързващите ръкава на стабилността на съществуващите дърво дърво дърво е беден, цялото дърво не е силна, лесно се изгуби, коледно дърво грозен и други недостатъци и трябва да се засили стабилността на цялото дърво, твърдост, стабилността на дървото, лесни за инсталиране, коледно дърво, функционален и практичен като цяло красиво и лесно да се разглобява и така нататък.

Западняците в червено, зелено и бяло за цвета на Коледа, Коледа идва вкъщи всяко семейство трябва да използвате цвят Коледа за украса. Червен

Цветовете са коледни цветя и Коледни свещи. Коледно дърво е основната украсата на Коледа, с изсичането на пожарната, коледно дърво кипарис е с формата на кула вечнозелено дърво декорация. Коледно дърво висящи над цветни фенери, подаръци и цветя от хартия, но също така осветена Коледни свещи.

Тя се казва, че на коледната елха за първи път в Древен Рим в средата на декември Nongshen фестивал, немски мисионер, Никълъс през 8 век с вертикални дърво посветен на бебето. Тогава германците пуснати 24 декември като фестивала на Адам и Ева, елха и пуснати на "градината на градината", която символизира Едемската градина и окачени бисквитките от името на светите хляб, символизиращ Единението и свещта и символ на Христос. В 16-ти век религиозен реформатор Мартин Лутер, за да получите една звезда на Бъдни вечер, предназначени да настроите дом у дома със свещи коледно дърво. Въпреки това, на запад за произхода на коледно дърво е друга популярна поговорка: има добър фермер, в деня на Коледа, коледно дърво топло забавляваха скитащи дете, раздяла, детето сгънат клон поставена на земята клонове расте дървото, детето посочи към дървото на земеделските производители, каза, че всяка година днес, коледно дърво дървета са покрити с подаръци да изплати гостоприемство. Така че днешните хора видите коледно дърво е винаги покрита с малък подарък.