Коледното дърво произхожда от Германия

Коледното дърво има много богато християнско религиозно значение, което може да представлява: градината на дървото, разпятието на живота на дървото, апостолите на Йоан в "мълчаливия запис", споменат в боговете, виждат дървото на живота, Всеки месец раждат дванадесет групи плодове с терапевтичен ефект. Коледно дърво украса и малки подаръци, по-празнично благоприятно значение.

произход:

Коледното дърво вероятно е извлечено от религиозната драма от ранното средновековие - "рай", който ще се постави в временния параклис или градски площад в Европа.

Тази драма разказва историята на човечеството от "създаването на баба и дядото в рая", докато "Исус Христос се роди в студа". Коледно дърво На сцената винаги ще има дърво, висящо от ябълката, символ на райски дървета.

Скоро хората започнаха коледни обичаи: у дома "райско дърво" висяха подаръци, но също така посочиха свещта, за да отпразнуват раждането на Исус Христос за раждането на човешкото повторно завладяване.

Съвременните коледни елхи произхождат от Германия, а по-късно постепенно популярни в света, като коледни празници в една от най-известните традиции. Често хората в Коледа преди и след вечнозелено растение като бор в къщата или на открито, Коледно дърво и украсени с коледни светлини и цветни декорации. И поставете ангел или звезда върху дървото.

Коледното дърво е вечнозелено дърво със свещи и орнаменти, които украсяват ели и дървета като част от коледното тържество. Съвременното коледно дърво произхожда от Германия. На 24 декември германците подреждаха у дома елха (дървото на Едемската градина) и поставиха бисквитите върху него, символизиращи светилището (белега на християнското изкупление). Съвременното използване на всички видове бисквитки вместо светите бисквитки, но често добавя и символ на Христовите свещи. В допълнение, интериорът също има коледна кула, Коледното дърво е дървена триъгълна структура, има много малка решетка, поставена в статуята на Христос, кулата украсена с вечнозелени клони и листа, свещи и звезда. До 16-ти век коледните кули и дърветата от Еден се сливат в коледни елхи.