Коледното дърво произхожда от Германия


Модерните коледни елхи произхождат от Германия, а по-късно постепенно популярни в света, като коледни празници в една от най-известните традиции. Често хората в Коледа преди и след вечнозелено растение като бор в къщата или на открито, украсени с коледни светлини и цветни декорации. И поставете ангел или звезда върху дървото.

Как украсява коледното дърво?

Общото коледно дърво е изработено от PVC материал, покрит с листови петна, металният стент, по-малката изкуствена коледна дърво, някои от които ще бъдат прикрепени към дървото, отрязано от основата. Коледно дърво Размер от 5 см височина, поставена на масата с орнаменти, до 200 см широко оформление дърво. През последните години, по-популярни "оптично коледно дърво", докато мощността ще бъде свързана с различен сянка.

Как коледното дърво украсява две?

Ако е по-голям размер на коледната елха, обикновено първият пакет от целия пакет за улесняване на манипулацията, купен и след това освободен. Коледно дърво Обърнете внимание на пълния участък от клони ще изглеждат живи, но клоните не подреждат прекалено чист, за да запазите малко по-естествена форма е по-добре.

Как коледното дърво украсява три?

След това, вързани с малка бижутерия, горната част трябва да избере по-заслепяваща бижутерия, да завърши докосването на ефекта, често използваната златна петгодишна звезда, Коледното дърво, можете да поставите деликатни кукли на Дядо Коледа. Ако искате да добавите автоматично ще изключите мигащи коледни светлини, но също така да обърне внимание дали захранващия кабел е достатъчно дълъг, дали кабелът е избягва пешеходна линия, всяка светлина линия е здраво фиксирана, по-специално, обърнете внимание дали Напрежението е достатъчно.