Коледно дърво се превърна в най-натоварените украшение в Колед


Коледно дърво е богата на християнски религиозно значение, тя може да бъде представена: дървото в рая, живота дървото на кръста на Христос, ако папата в "silent Record" да се спомене техните собствени във визията на дървото на живота, това дърво ражда 12 комплекта терапевтични плодове всеки месец. Коледна елха декорации и малки подаръци, по-празнично щастлив смисъла.

Произход:

На коледната елха, вероятно произлиза от религиозната драма, която е популярна в ранното средновековие, "рай играят", елха, която беше организиран в църква или градския площад в Европа.

Тази драма разказва историята на човешките същества "създаване на оригиналния прародители" в Рая до раждането на Исус Христос във Витлеем. Винаги ще има голямо дърво с ябълка и символ на рай на сцената.

Скоро, хората започнаха по Коледа избор: висящи подаръци на "paradise дървета" у дома и палят свещи в чест на раждането на Исус Христос да възстановят рай за човечеството.

Модерно коледно дърво с произход от Германия, коледно дърво и след това постепенно става популярен в света, една от най-известните традиции на коледните тържества. Обикновено хората поставят вечнозелени като бор дърво в една къща или открито около Коледа и го украсяват с коледни светлини и цветни декорации. И Ангел или звезда на върха на дървото.

Коледно дърво е вечнозелено дърво, украсени със свещ и декорации. Като един от важните елементи на Коледа съвременните коледни елхи са възникнали в Германия, коледно дърво и след това постепенно става популярен в света, една от най-известните традиции на коледните тържества.

Голям брой германци емигрира в Съединените щати през 1830 г. Тези хора са католически и християнин, най-вече разпръснати в Ню Йорк и в цяла Англия. Тяхното коледно дърво привлича вниманието и имитация на местните жители а по-късно коледно дърво станаха популярни в американските църкви и семейства. Коледно дърво на света, особено в Европа, Америка и Австралия, коледно дърво се превърна в най-оживените, прекрасна украса, осеян с цветни Коледа, но също така е символ на радост и надежда.

Произхода на коледно дърво има различни легенди и истории. Някои легенди на Божия пратеник въплътен като малко момче, след като забавляват от бедно семейство, коледно дърво клон на земята, на коледната елха е пълен с подаръци и някои казват, че на коледната елха е за Богородица подслон дървото на сняг. В действителност, на коледната елха да отговаря на следните условия: иглолистни дървета, вечнозелени, коледно дърво в средата на Европа има разпределение, дърво форма да рендира триъгълна. Дървета, които отговарят на тези условия действително може да се използва като "Коледни дървета".