PVC коледно дърво с незапалимиPVC за аморфна структура на бял прах, степента на разклоняване е относително малък, относителната плътност от 1,4 или така, температурата на преход на стъкло от 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ или така започна да се съборят [1], стабилността От светлина и топлина лоша, над 100 ° C или след продължително излагане на слънце, тя ще се разложи и произвежда хлороводород, и по-нататъшно автоматично каталитично разлагане, причиняващо обезцветяване, физически и механични свойства бързо се влошават, в практически приложения трябва да се добави стабилизатор за подобряване на Стабилност на топлината и светлината.

Промишленото производство на молекулно тегло на PVC обикновено е в диапазона от 50 000 до 110 000, с голяма полидисперсност, молекулното тегло се увеличава с намаляването на температурата на полимеризация; Няма фиксирана точка на топене, 80 ~ 85 ℃ започна да се омекотява, 130 ℃ в вискозно състояние, 160 ~ 180 ℃ започна да се променя на вискозен поток; Имат добри механични свойства, якост на опън от около 60MPa, якост на удара от 5 ~ 10kJ / m2; Отлични диелектрични свойства.

PVC е най-голямата продукция в света на пластмасови PVC коледни елхи, приложението е много широко. В строителните материали широко се използват промишлени продукти, ежедневни потребности, подова кожа, подови плочки, изкуствена кожа, тръби, тел и кабел, опаковъчен филм, бутилки, пенопласти, уплътнителни материали, влакна и др.

PVC е поливинил хлорид, английски, наречен PVC (поливинилхлорид), винилхлориден мономер (винилхлориддемономер, наричан VCM) в пероксид, азосъединения и друг инициатор; PVC коледно дърво или в светлина, топлина Полимеризира се чрез полимеризация на полимеризация на свободни радикали. Винилхлорид хомополимер и винилхлориден съполимер, наричани общо като винилхлоридна смола. Материалът е некристален материал. PVC материали при действителното използване на често добавени стабилизатори, смазочни материали, помощни средства за обработка, оцветители, ударни агенти и други добавки. С незапалимост, висока якост, PVC устойчивост на корозия на дърветата и отлична геометрична стабилност. PVC има силна устойчивост на окислители, редуциращи агенти и силни киселини. Въпреки това, тя може да бъде силно окислена киселина като концентрирана сярна киселина, концентрирана корозия на азотна киселина и не се прилага при ароматни въглеводороди, хлорирани въглеводороди в контакт с повод

PVC коледно дърво е основен елемент за американската семейна Коледа, за тях няма PVC коледно дърво Коледа не се нарича Коледа. В Китай, преди Коледа, PVC коледно дърво, много хора трябва да подготвят PVC коледни дървета, искат оригиналното PVC коледно дърво да отиде в гората, за да види дърво, но можете също да използвате изкуственото PVC коледно дърво за отваряне, Изкуствена PVC коледна елха, е изработена от PVC материал, покрит с метален стенд от пенообразно листо, изработен от по-малък изкуствен PVC коледно дърво, някои от които ще бъдат прикрепени към дървото, отрязано от основата. Размер от 5 см височина, поставен на масата на орнаментите, до 200 см дърво с големи размери. През последните години, по-популярни "оптично PVC коледно дърво", докато силата ще бъде свързана с различен нюанс.

Ако украсявате 6-футово PVC коледно дърво, PVC коледно дърво, ще ви трябва около шест светлинни корди, всеки със 100 светлини, всяка светлина от корените на клоните до върха, след това се върнете и обвийте клоните, за да направите То твърдо. Но и в дървото да се мотае някои ябълки, борови шишарки, вратовръзка червен коприна фестивал, Министерството на цвят бонбони, сладък кайсия, има прекрасни бебешки и други играчки, както и малка кутия за подаръци. Средното разположение на осветлението е точката, която може да се наслои около коледната елха от PVC или да се завърти надолу по пътя.

PVC коледно дърво бижута, които:

1, дърво топ звезда: дърво топ звезда се вмъква в PVC коледно дърво на звезда, като PVC коледно дърво корона, с върха на дърво рокля, носят "короната" PVC коледно дърво ще бъде доста малко Xianqi. PVC коледно дърво Някои от горната част на дървото могат да се зареждат и светят, мигащи много привличащи вниманието.

2, куклена: Облечи се в прекрасното PVC дърво по клоните на дървото, висящо на красива малка кукла, нека децата го свалиха.

3, снежинки: зелен PVC в коледната елха, покрит с разнообразие от цветове след украсата, все още ще се чувствате като нещо по-малко. Да, това са бели снежинки. В същото време можете да си купите голям сняг, закачен на покрива, можете да се насладите на сняг в стаята усещане.

4 камбани: камбани и от раждането на раждането на християнина (Спасителят дойде) радостта на камбаната от смисъла на радостта на камбаната, но и от групата до камбаните, така че хората да могат да се върнат към Божията Страна няма да се загуби Значението на пръстена в същото време също кара смисъла на демоните.

5, ябълки и рубин: ябълки или червен нефрит, известен също като кукла орнаменти, на Адам донесъл първоначалния грях на плода, както мъдростта на плода на Идън, не само символизира плода да донесе плодови или щастливи плодове, Дърво в градината, за да донесе вечен живот и понякога също така символизира завинаги.

6, Коледа дълъг зелен пръстен: Западни страни Коледна украса на вратата с декорации, обикновено със зелена зеленина или ратан (наситен косъм, борови иглички и др.) И сребърни метали и златни звънчета с червена панделка Основните цветове на зелено, Бяло, жълто, червено от името на щастливи фестивали, PVC коледно дърво, което чете весели християни, или съкратено като x'mas.

PVC коледно дърво украса В допълнение към по-горе няколко от най-важните бижута, но също така включва коледни топки, червени заключване златен ръб лък, сняг топка и разнообразие от цветни панделки и така нататък. Тези неща правят по-лесно да се обличат PVC коледно дърво по-красива, атмосферата на фестивала по-богат.