Борови дървета са по-високи


Боровете са вечнозелени дървета като част от коледното тържество. Тъй като боровете са вечнозелени, това вечнозелено дърво символизира вечния живот, който християните са дали на Христос. Наоколо дърветата насочват към небето. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Светлината на звездите означава да доведем света в светлината на Исус Христос. Дарът под дървото представлява дарбата на Бога чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир.

Избирането на борови дървета от борови причини: защото Коледа е през зимата, така че боровете се използват от вечнозелени дървета. Тъй като боровете са вечнозелени, това вечнозелено дърво символизира вечния живот, който християните са дали на Христос.

Коледа, за да украсят причините за боровото дърво:

Според записите на коледния обичай първото борово дърво е малко палмово дърво по пътя на белия град. В първата нощ на раждането на Исус, Богородица и Свети Йосиф отидоха в студения град, много уморени, Дева паднала на дървото за известно време, това малко палмово дърво, Борова коледна елха, сякаш предпочитана. Изглежда, разгъна клоните си, към Дева Мария, за да издържи на студения вятър. В средата на нощта се роди Исус Христос. По това време небето се появи особено ярка звезди, издаде прекрасна светлина, директно удари малката глава на палмовото дърво, заобиколена в красива отвор. Оттогава, малка кафява дърво в Коледа, това е една славна позиция.

Средновековието, популярната религиозна драма в Германия, в игра на Едем, след създаването на Бог, Адам Ев предаде Бог, когато пиесата с покрити с ябълкови палми, представляващи "дървото на живота" или "Знай добро и зло дърво ". По-късно писмото на живота в "дървото на живота" се преместило в дома, символ на пристигането на спасителя. С развитието на този символ, до петнадесети век, украсени борови дървета, той се е превърнал в обичай.

Дървета от борово дърво посочват небесното царство. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Борова коледна елха Светлината на звездите означава да приведат света в светлината на Исус Христос. Дарът под дървото представлява дарбата на Бога чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир. Така че, когато Коледа хората украсяват боровете.

Легенда за произхода на дървото с борови дървета: се казва, че един земеделски стопанин е получил гладно и гладно дете в снежна коледна вечер, където е имал обилна коледна вечеря, а детето имаше сбогом на елха На земята и благословен каза: "Нова година, подаръкът на клоните, оставяйки тази красива Сууигура, отплатете своята доброта." Детето ляво, фермерът установи, че клоните на дърветата всъщност са се превърнали в малко дърво, Борова коледна елха, той разбира само тяхното приемане Оригиналът е пратеник на Бога. Тази история се превръща в източник на борови дървета. По-късно историческите данни са изведени, около 200 години през годината, започнаха да използват клонове като орнаменти, като начин да празнуват Коледа.

Вечнозелено дърво с елхови дървета или борове, изработени със свещи и орнаменти в рамките на коледно тържество. Модерното борово дърво произхожда от Германия. На 24 декември всяка година германците поставят у дома елха (дървото на Едемската градина) и поставят бисквитите върху нея, символизиращи светилището (белега на християнското изкупление). Съвременното използване на всички видове бисквитки вместо светите бисквитки, боровата коледна елха, но често добавят и символ на свещите на Христос. В допълнение, интериорът също има коледна кула, дървена триъгълна структура, има много малка решетка, поставена в статуята на Христос, кулата, украсена с вечнозелени клони и листа, свещи и звезда. До 16-и век коледните кули и дърветата от Еден се обединяват в борови дървета за дървото.

Боровете на декора на дървото, светът изглежда подобен. Борови дървета се използват в вечнозелени дървета, най-вече четири или пет фута високи малки палмови дървета или малки борови дървета, засадени в голяма цветна саксия вътре, дървото е изпълнено с цветни свещи или малки светлини, а след това виси на всички видове декорации и панделки, както и детски играчки и семейни подаръци. След като украсата е добра, на ъгъла на хола. Борова коледна елха Ако е поставена в църквата, аудиторията или обществените места, боровете са относително високи, но дървото може да бъде поставено и под подаръка.