Боровото дърво е вечнозелено

Борово дърво Символичното значение на коледната елха Тъй като борът е вечнозелен, това вечнозелено дърво символизира вечния живот на християните, които имат вяра в Христос. Наоколо дърветата насочват към небето. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Светлината на звездите означава Христос на Господа, който носи светлината на света. Борова коледна елха Подаръкът под дървото представлява единствения му син на Бога.

Тъй като борът е вечнозелен, това вечнозелено дърво символизира вечния живот, който християните са дали на Христос. Наоколо дърветата насочват към небето. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Светлината на звездите означава Христос на Господа, който носи светлината на света. Дарът под дървото представлява дарбата на Бога чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир.

Борова дървесина подбор на борови причини: защото Коледа е през зимата, борова коледна елха, така че коледната елха използва борови дървета са вечнозелени дървета. Тъй като борът е вечнозелен, това вечнозелено дърво символизира вечния живот, който християните са дали на Христос.

Коледа, за да украсят причините за боровото дърво:

Според записите на коледния обичай първото борово дърво е малко палмово дърво на бялата страна на града. В първата нощ на раждането на Исус, Дядо Коледа и Св. Богос Коледна Дърво Джозеф отиде в студения град, много уморен, Дева Мария падна на дървото за известно време, тази малка палма, сякаш предпочитан Пътят към да започне клоните си, на Дева Мария, за да устои на вятъра на студения вятър. В средата на нощта се роди Исус Христос. По това време небето се появи особено ярка звезди, издаде прекрасна светлина, боровата коледна елха директно удари малката глава на палмата, заобиколена в красива бленда. Оттогава, малка кафява дърво в Коледа, това представляваше славна позиция.

Средновековието, популярната религиозна драма в Германия, в игра на Едем, след създаването на Бог, Адам Ев предаде Бог, когато пиесата с покрити с ябълкови палми, представляващи "дървото на живота" или "Знай добро и зло дърво ". По-късно писмото на живота в "дървото на живота" се преместило в дома, боровата коледна елха символ на пристигането на спасителя. С развитието на този символ, до петнадесети век, украсени борови дървета, той се е превърнал в обичай.

Дървета от борово дърво посочват небесното царство. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Светлината на звездите означава Христос на Господа, който носи светлината на света. Дарът под дървото представлява дарбата на Бога чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир. Така че, когато Коледа хората украсяват боровете.

Легенда за произхода на дървото от борови дървета: се казва, че един земеделски производител е получил гладно и гладно дете в снежна коледна вечер, където е ял разкошна коледна вечеря. Борово коледно дърво На земята и благословено каза: "Всяка година подаръкът е пълен с клони, оставяйки това прекрасно село на елха, отплатете добротата си". Детето си тръгна, фермерът установи, че клоните на дърветата се превръщат в малко дърво, той разбира само тяхното приемане. Оригиналът е пратеник на Бога. Тази история се превръща в източник на борови дървета. По-късно историческите данни са изведени, около 200 години през годината, започнаха да използват клонове като орнаменти, като начин да празнуват Коледа.

Вечнозелено дърво с елхови дървета или борове, изработени със свещи и орнаменти в рамките на коледно тържество. Модерното борово дърво произхожда от Германия. На 24 декември германците подреждаха у дома елха (дървото на Едемската градина) и поставиха бисквитите върху него, символизиращи светилището (белега на християнското изкупление). Съвременното използване на всички видове бисквитки вместо светите бисквитки, боровата коледна елха, но често добавят и символ на свещите на Христос. В допълнение, интериорът също има коледна кула, дървена триъгълна структура, има много малка решетка, поставена в статуята на Христос, кулата, украсена с вечнозелени клони и листа, свещи и звезда. Борова коледна елха До 16-и век коледните кули и дърветата от Еден били обединени в борови дървета за дървото.

Боровете върху декорацията на дървото, светът изглежда съвсем същите. Борови дървета се използват в вечнозелени дървета, най-вече палми с височина 4 или 5 фута, или малки борови дървета, засадени в голяма цветна саксия вътре, дървото е пълно с цветни малки свещи или малки светлини, Разнообразие от декорации и панделки, както и детски играчки и семейни подаръци. След като украсата е добра, на ъгъла на хола. Ако се поставят в църквата, аудиторията или обществените места, боровете са относително високи, но дървото може да бъде поставено и под подаръка.