Боровото дърво е символ на вечния живот

Избирането на борови дървета от борови причини: защото Коледа е през зимата, така че боровете се използват от вечнозелени дървета. Тъй като борът е вечнозелен, това вечнозелено дърво символизира вечния живот на християните, които вярват в Христос.

Коледа, за да украсяват дървесните дървета причини:

Според записите на коледния обичай първото борово дърво е малка палма, разположена на бялата страна на града. В първата нощ на раждането на Исус, Света Богородица и Свети Йосиф отидоха в студения град, много уморени, Богородица почива в дървото за известно време, тази малка палма, сякаш предпочитана. Изглежда, разгъна клоните си , На Дева Мария, за да издържи на студения вятър. В средата на нощта се роди Исус Христос. По това време небето се появи особено ярка звезди, издаде прекрасна светлина, боровата коледна елха директно удари малката глава на палмата, заобиколена в красива бленда. Оттогава, малка кафява дърво в Коледа, то представлява славна позиция.

В средновековието, популярната религиозна драма в Германия, в игра на Едем, след създаването на Бог, Адам Ева предаде Бога, пиесата с покрити с ябълкови палми, представляващи "дървото на живота" или " И злото дърво ". По-късно писмото на живота в "дървото на живота" се преместило в дома, символ на пристигането на спасителя. С развитието на този символ, до петнадесети век, Pine Christmas Tree украсени с борови дървета, това се е превърнало в обичай.

Дървета от борово дърво посочват небесното царство. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Светлината на звездите означава да донесете светлината на Господ Исус Христос. Дарът под дървото представлява дарбата на Бог чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир. Така че, когато Коледа хората украсяват боровете.

Легенда за произхода на дървото от борови дървета: се казва, че един земеделски производител е получил гладно и гладно дете в снежна коледна вечер, където е ял разкошна коледна вечеря. На земята и блажени каза: "Нова година, подарък на клоните, оставяйки това красиво ела село, за да отплати вашата доброта." Детето ляво, фермерът установи, че клоните на дърветата се превръщат в малко дърво, разбира само тяхното приемане. Оригиналът е пратеник на Бога. Тази история се превръща в източник на борови дървета. По-късни исторически данни са изведени, около 200 години в годината, боровата коледна елха започна да използва клони като орнаменти, като начин да празнуват Коледа.

Вечнозелено дърво с елхи или борове, изработени със свещи и орнаменти, е част от коледното тържество. Модерният бор произлиза от Германия. Германците подреждаха едно ел (дървото на Едемската градина) в дома на 24 декември, Адам и Деня на деня и окачиха бисквитите върху него, символизиращи светилището (белега на християнското изкупление). Съвременното използване на всички видове бисквитки вместо свещен хляб, но често добавя и символ на Христовите свещи. В допълнение, интериорът също има коледна кула, дървена триъгълна структура, има много малка решетка разположена статуя на Христос, кулата, украсена с вечнозелена зеленина, свещи от борови коледни елхи и звезда. До 16-и век коледните кули и дърветата от Еден били обединени в борови дървета за дървото.

За декорацията на боровете в света, светът изглежда почти същият. Борови дървета се използват в вечнозелени дървета, най-вече четири или пет фута високи палмови дървета, или малки борови дървета, засадени в голяма цветна саксия вътре, дървото е изпълнено с цветни свещи или малки светлини, а след това виси на всички видове Разнообразие от декорации И панделки, както и детски играчки и семейни подаръци. След като украсата е добра, на ъгъла на хола. Ако се поставят в църквата, аудиторията или обществените места, боровете са сравнително високи, боровата коледна елха, но дървото може да постави и подаръка по-долу.