Коледно дърво декориране стъпки


На коледно дърво е използването на PE материал върху коледни листа, вярност и натиск от обикновените PVCpe Коледно дърво е по-добре, с PE листа, произведени дървета по-близо до дървото, от любимите на потребителите, Коледа, поставени в дома или фирмата врата украса, Това е по-скоро.

Коледно дърво

Висока: 2,1 м (може да се персонализира)

Материал: PVC лист

Дървени крака: железни крачета

Декорации: Няма

Осветление: (осветление или LED осветление)

Непосредствено до Коледа, а сега по пътя вече може да видите, че много предприятия са били декорирани върху коледното дърво, поставено навън, червено и зелено, лъскаво много хубаво, Коледното дърво не е малък символ на Коледа, Декорации, които? Как да украсим коледно дърво? Следвайте Xiaobian, за да разберете следващия:

Коледа сега е в Китай също е много популярни фестивали, PE коледно дърво всеки ден много бизнес магазини ще бъдат украсени на коледно дърво, използвани за залитане на атмосферата, и това дърво, защото на декорация на различни материали, ефектът е различен , Но общите декоративни стъпки или почти Нека видим как да украсим коледното дърво

Декорация на коледно дърво Стъпка първа: първо върху коледно дърво стент, за да фиксира листа в рамката на подкрепа, завършвайки всеки слой върху коледните листа, така че разширяването на листата. PE коледно дърво Декорирано върху дърво Дърво Стъпка две: клоните и листата в коледната елха, това не е ограничено как са инсталирани според предпочитанията си оформлението, обичайно използваният начин за горния и долния кръст, а след това един по един От клоните, внимавайте не прекалено чист, Дръжте малко от естествената стойка на дървото. PE Коледно дърво Декорирано на коледно дърво Стъпка 3: следващата може да започне да организира коледни светлини, средното оформление осветление е точка. Може да се облича около дървото или да се преобърне. И накрая, внимателно подбрани бижута, висящи в дървото. За да се избегне картината е твърде сложно, се препоръчва да не се избират твърде много видове бижута, могат да избират един и същи цвят на стоките, украсени с перо дърво ще има неочаквани резултати.

Xiaobian напомняне: в оформлението на коледните светлини, не вмъквайте твърде много струни, най-добре е да не превишава 300W светлини, т.е. 100W светлини не се заключват 3 низ; 50 & # W светлини не включете 6 струни, за да не изгори крушката В допълнение към украсата на коледните светлини, коледно дърво PE трябва първо да тествате светлинната нишка е нормална и след това подредени; И диамантения низ, лесен за захващане, причинен от неизправност на крушката, не блести, оформлението трябва да обърне специално внимание. На украса за коледно дърво е завършена след предложение, че ние внимателно разклаща бижута, за да видите са били здраво украсени в дървото.

Коледното дърво е основният коледна украса, така че коледното дърво, украсено с хубава коледна атмосфера, излиза на украса за коледни елхи и много коледни елхи, специално как да украсим коледното дърво Xiaobian тук Да въведем тук, а ние бързаме да го опитаме сега.