Оптичните коледни дръвчета са високо декоративни

Оптична коледно дърво разделяне променлива светлина превозвач принадлежи към областта на семейния живот декорация. Състои се от корпус, светлинен източник, лентата и устройството за позициониране на снопа от оптични влакна, които се състоят от цветна лента, разположена между източника на светлина и конеца от влакна, коледната елха от оптични влакна и може да работи непрекъснато под малкия трансмисионен механизъм; Плоската лента е разделена на два или повече региона, Коледно дърво с оптични влакна и различни региони се формират от различни цветови комбинации, всеки регион има свой собствен закон за промяна на цвета. Светлината преминава през лентата през влакното в поставената втулка, по различни пътища до края на оптичния кабел. Съответният пакет от оптични влакна със същата площ върху лентата излъчва светлина със същия цвят по едно и също време и съответният пакет от оптични влакна в съседния регион излъчва различен цвят по едно и също време.

Производствен процес за производство на коледни елхи. Fiber-optic нишки са равномерно подредени в равнина или цилиндър с двустранни или други лепила и листа, поставени заедно, Fiber Optic Christmas Tree ъгъл между влакна и двустранно лепило между 40 ° -85 °, докато посоката На влакното и посоката на разположение на листата са сходни. Залепените нишки и листа са равномерно навити до клоните, Коледното дърво с оптични влакна и нишките са разпределени равномерно върху клоните, а светлинните точки са разположени в горната част на листата. Коледното дърво с оптично влакно, което е направено по метода на изобретението, е разпределено равномерно на светлинната точка на оптичната нишка, която излъчва ослепителна светлина и е силно декоративна.

Оптична коледна елха с висока сигурност, мощност, цветово разнообразие на характеристиките, има основа в дървесния басейн, пожар, цветни лампи, цветни басейни и т.н., това е коледното дърво в коледната елха, използвайки оптично влакно Да загуби характеристиките на изгубения, чрез коледната елха долен басейн инсталиран цветен светлинен източник, застрелян в цветната лампа над цвета на басейна, предава към края на оптичните влакна, така осветява коледната елха Fiber Optic Christmas Tree, тъй като цветният басейн е Въртящи се така, че оптичното влакно на коледното дърво разкрива различните цветове, които светлината създава ослепително цветно коледно дърво.