Фибро оптични коледно дърво принадлежи към семейния живот украса поле

Фибри коледно дърво водата е симулация на коледни елхи, предимно използването на пластмаса, тънък филм цвят хартия и малък фенер състав.

Фибри коледно дърво вода принадлежи към областта на семейния живот украса. Тя се състои от черупката, светлинен източник, лентата и на оптичните влакна греда позициониране устройство са съставени от цветна лента, разположена между източника на светлина и на фибри пакет и може да се изпълнява непрекъснато под малка трансмисионния механизъм; Fiber Optic коледно дърво повърхността на лентата е разделена на две или повече региони и различни региони са образувани от различни цветови комбинации, всеки регион има своето право на промяна на цвета. Светлина през лентата, Fiber Optic коледно дърво чрез влакно пакета в позициониране ръкава, по различни пътища към края на fiber optic тел. Със съответния оптичен пакет от същата област на лентата излъчва светлина със същия цвят в същото време, както и със съответния оптичен пакет в съседния регион излъчва различен цвят в същото време.

Полезен модел цели да предостави оптични коледно дърво с нова структура и да се чувствате за на симулирани коледно дърво.

Фибри Коледна елха се състои от много клонове, всеки клон на множество клонове е снабден с редица листа, дърво прът и саксия за фиксиране дървото жезъла, който се характеризира в това всеки клон на множество клонове се състои от един куп mu ltiple оптични влакна и поне един поддържащи прът. ; Оптични коледно дърво всеки оптични влакна в сбор от множество оптични влакна е свързана с листа от клона; Дърво прът е съставен от оптични влакна, включваща множество клонове, Fiber Optic коледно дърво в което поне един поддържащи главната прът е включен и цвят Регулируема електрическа светлина източник са подредени под дървото жезъла и разположен в саксия. Фиксирана парче е подредена на клона и периферни дърво прът.

Фибро оптични коледно дърво вода защото клоните и стъблото дърво са изработени от оптично влакно и всеки от неговите оптични влакна и част от листа, свързване, под дървото прът с цвят Регулируема електрическа светлина, така че всеки оптично влакно под действието на електрически светлинен източник в нейната адхезия на листата на главата да излъчват цветна точка светлини, така че полезен модел е не само нова структура и свеж.

Тя се състои от множество клонове, известен брой листа, дърво прът и саксия, използван за закрепване на дървото поляците. Всеки от клоновете в множество корен стъблото е съставен от съвкупност от множество оптични влакна и поне един поддържащи прът, и всеки оптично влакно в множество оптични влакна е свързана с листа от клона. ; Дървото прът се формира от фибро оптични фаза, състояща се от множество клонове, Fiber Optic коледно дърво в което поне един поддържащи главната прът е включена, и цвят регулиращите светлинен източник е подредени под дървото жезъла и намира в саксия. Полезен модел е подходящ за Коледна украса или подаръци.