Коледното дърво символизира живота

Коледното дърво е вечнозелено и това вечнозелено дърво символизира вечния живот, който християните са дали на Христос. Бодливите дървеници насочват към небето. Звездите, разположени на върха на дървото, представляват специалната звезда, която води мъдрия човек към търсенето на Исус от Витлеем. Светлината на звездите означава да доведем света в светлината на Исус Христос. Дарът под дървото представлява дарбата на Бог чрез единствения син на света: надежда, любов, радост и мир.

Коледните дървета обикновено се състоят от вечнозелени дървета като кедър, символ на живота завинаги.

Коледното дърво е един от важните елементи на Коледа, съвременното коледно дърво произхожда от Германия, а по-късно постепенно популярно в света, като коледни празници в една от най-известните традиции. Следното е проучването на колекцията Xiao Bian на коледно дърво по стил, надявам се да ви помогна.

1, това коледно дърво е много красиво. Багажникът се увиваше около много цветни малки фенери, като малка звезда, в зелените листа между блестящите. Коледно дърво Клоните са окачени с разнообразие от декорации.

2, разстоянието, коледното дърво като зелена корона. Отдалече, основното дърво на коледното дърво е много дебело, за да могат двама души да се задържат. Неговият багаж е навит, Коледно дърво като многобройни питънс наоколо. Дървото застигна с много белези, като ранен ветеран.

3, моето семейство има клони за коледно дърво, тъмнозелени листа, висящи на много малки орнаменти. Има Дядо Коледа, малък тиган Ling, малка топка и изискан подарък кутия и така нататък. Има много цветни фенери, висящи от коледната елха. Когато включи захранването като много цветни звезди в мига на окото.

4, майка ми и аз първо избрахме коледно дърво, това е по-високо от мен! След това започнахме да избираме внимателно малък висулка, за да украсим коледната елха. Избрах красива голяма петзвездна звезда, външната страна е сребърна, която е розова, златна среда, бродирана с английски "Весела Коледа", прилича на блясък; Избрах златен кръг от деца, има няколко парчета под зелените листа, зелени листа в средата на два блестящи червени плода и красиви малки червени цветя. Майка взе бум от ярко червено грозде, над жълт лък, коледно дърво ярко грозде може да отразява майка ми и аз се усмихвам. Също така избрахме прекрасен коледен снежен човек, червен вентилатор, три бяла пяна от сняг и кутия с цветни мигащи светлини.

5, голямо разнообразие от коледни елхи, има естествени борови и кипарисови дървета, има изкуствено коледно дърво и бяло коледно дърво. Всяко коледно дърво е покрито с орнаменти, но горната част на всяко дърво трябва да има голяма звезда, символ на трима братя, които да следват звездата и да намерят Исус, Коледно дърво и само семейството на семейството може да постави тази надежда Star виси на.

6, листата на коледната елха са зелени през цялата година, има светло зелено и тъмно зелено. Дългите листа са кръгли, а след това растат шпайкове. Накрая, листата растат шест рога, тъмно зелено и зелено. Листата докоснаха ръката, като ноктите на тигъра. Така че хората го наричат "тигър дърво".