Коледно дърво орнаменти

Коледното дърво е част от Коледното тържество със свещи и орнаменти, които украсяват ели и борове. Съвременното коледно дърво произхожда от Германия. Германците подреждаха едно ел (дървото на Едемската градина) в дома на 24 декември, Адам и Деня на деня и окачиха бисквитите върху него, символизиращи светилището (белега на християнското изкупление). Съвременното използване на всички видове бисквитки вместо свещен хляб, но често добавя и символ на Христовите свещи. В допълнение, интериорът също има коледна кула, дървена триъгълна структура, има много малка решетка поставена статуя на Христос, кулата украсена с вечнозелена зеленина, свещички от коледно дърво и звезда. До 16-и век коледните кули и дърветата от Еден се сливат в коледни елхи

Сега все повече хора са Коледа, много семейства искат да имат Коледна вечеря на Коледа. В допълнение към яденето по-добре, но също така да направите у дома, за да украсят атмосферата ах. Коледното дърво е най-основната коледна украса, предишното коледно дърво е много голямо, ако не и дворът не се занимава с. Но сега коледното дърво е голямо, малко, сложно и абстрактно. Дори и да нямате имение, коледно дърво можете да държите коледно дърво у дома.

Препоръчвам

Дървени орнаменти от дърво

Това коледно дърво е направено от грубо конопено въже, лазерно гравирано, фино и красиво. Обикновено има много орнаменти, но повечето са монотонни качества, ярките цветове са повече празнична атмосфера. Ако сте недостиг на място, можете също да ги обесите в по-голямото ви коледно дърво или на перваза на прозореца или на въжето на кутията за подаръци, за да дадете приятели и роднини, Коледното дърво им даде изненада.

Някои хора казват, че най-екологичното нещо в света е коледното дърво само веднъж годишно, а суровините не могат да бъдат понижени. Но в действителност има ежедневна употреба на коледната елха. Например тази папка за бележки за формата на коледната елха. В допълнение към възможността да се поставят на работния плот, когато обзавеждането, но и бележка по бележката по-горе, записвайте, за да избегнете забравени важни събития. И тя е обвита с метален тел поглед, но също така хората могат да видят коледно дърво може да бъде много деликатен.

С дърво, някои прости цветове, някои меки малко свеж цвят, коледно дърво и някои са големи червени и зелени фестивал цвят, това е дървено дърво е последната от това. Ярките цветове не могат да бъдат изразени, може да се каже само, че червеното е с чисто чисто червено, зеленото е зелено. И в средата на някои кухи кръг, всеки отвътре има дървени кукли, какво снежен човек ах, Дядо Коледа ах Четири ъгъла са същите, като древната кула на кулата, висящи една и съща кула. Така че цялата коледна елха незабавно се издига.

Хелоуин хартия цветя цветя Коледно дърво

Първите няколко дървета, телта на коледното дърво завършихме, открихме тези момчета, независимо от размера, много трудно. Ако сайтът трябва да се промени, той не е много удобен. За щастие, има коледно дърво с дръпване на цветя. Принципът на действие на това коледно дърво също е много прост. Трябва да се използва част от хартията лепкав начин заедно, след като отворен е форма на медена пита. И след това на търна, тя се превърна в триизмерна конична коледна елха, не е ли удобно? И това обикновено е лесно да се съхранява. Просто ги оставете да се натрупват нагоре в лист по линията. Втората година може да се използва, може да се каже, че най-екологично чисти и ефикасно коледно дърво го

Голямо коледно дърво

За дома не е липсата на пространство, само липсата на атмосфера на земята на семейството, получават голямо коледно дърво у дома или много добре. Въпреки че колкото и коледно дърво да може да се направи, но много от тях са голи дървета, горната декорация, но също така и да купуват свои собствени. Колко да купуваш, как е с проблема. Ако сте човек, който не иска да обмисли това, това дърво е много подходящо за вас. Коледно дърво Тя е украсена с разнообразие от. Получавате стоките, отваряте пакета, просто трябва да направите монтаж, а след това затворете декорациите, просто приятели.

Коледно дърво

Въпреки че може да се използва за получаване на готов продукт е много удобно, но това е липсва опит на забавление. Ако не е реалистично да си позволите да вземете коледно дърво с височина 6 метра, направете ли коледно дърво като коледна картичка? Корейското дърво е полуготов продукт. Вероятно контурът и формата са изчертани. Просто ги отсечете и ги съберете. В средата на това коледно дърво има слоеве сняг, чувстващи се много Менг, много сладък.