Коледни светлини дърво да направи фестивала повече движение и по-яркаВсе повече и повече хора с Христос вятър Коледа, неизбежно да украсят елхата струва мозъка. Коледно дърво лампата е най-основната украса, съотношението е подходящ, вити висяща лампа грациозни коледно дърво може да направи фестивала повече движещи се и по-лъскава.

1, първата е да изберете правилното място за украса на коледната елха.

Можете да натиснете вратата през вратата да види къде окото често попада у дома, където светлината се събраха и този път, ние може да поставим елхата там, но, коледно дърво със светлина като на ръба на камината или стената на прозореца , е на правилното място.

2, изберете правилния коледно дърво светлини.

Украсата на фестивала трябва да отразяват вашите лични предпочитания. Ако предпочитате по-традиционен стил, изберете крушка с нажежаема жичка с голямо разнообразие от цветове, коледно дърво със светлина и ако искате да пестите енергия, изберете Енергоспестяваща лампа коледно дърво.

3, колко светлини ли трябва?

Експерт съвет: 7-метровата елха, най-малко 500 малки светлини, всеки 1 фута висок отколкото 100. Ако ви харесва едно ярко го гледам, можете да използвате 150 на луковици на фут високи. Разбира се също да се изчисли на ширината на коледната елха, колкото по-голяма обиколката на коледната елха, елха със светлина повече луковицата се нуждае.

4, пригответе инструменти.

Всяка година в Съединените щати, броят на хората, които са ранени в украсата на Коледното дърво е над 15000, така че не забравяйте да се подготви подходящите инструменти преди декориране на коледната елха. Например, използвайте един електротехник ladder вместо табуретка да го издигнат, коледно дърво със светлината се използва стандартен тел и мощност разширение; крушка на всяка Коледа дърво не може да бъде твърде много, около 500 е низ, ако повече трябва да се раздели на множество струни да се свърже с щепсел.

5, коледно дърво светва полк

Коледно дърво лампа, която би са били увити около коледно дърво е бил първо инсталиран в една група, която звучи излишно. В действителност това може да бъде избегнато в украсата на светлините на коледно дърво, заплетени заедно, в допълнение, също така лесно да вземете елха лампа, с една ръка, ликвидация, не разхвърлян, коледно дърво със светлина рискуват риска от спъване себе си.

6, просто ликвидация метод

Първо на коледно дърво лампа мощност, така че в ликвидация време можете да видите визуално модела на формация, от върха на дървото, украсени надолу.

Ако елхата е поставен в ъгъла, коледно дърво със светлина тя може да бъде изтеглен от едната страна на дървото на другата страна, по протежение на предната част на коледната елха на дъното.

Ако елхата пред прозореца, можете да обрат дървото 360 градуса и да видите светлините назад и напред.

Като шикозен линията? Също много проста, просто реда под разстоянието да бъде по-голям, за да свържат с очертанието на дървото.

За да направите светлините малко 3D, можете да наслагвате светлини дърво между клоновете.

С една дума Вие се наслаждавате на почивка.

7, коледно дърво светлини подреждането на напреднали съвети

А, тя е по-красива за увиване на различни цветове на коледно дърво светлини заедно. Бели коледни светлини дърво са главното, коледно дърво със светлина и след това добавете едноцветен или многоцветен коледно дърво светлини.

B, използвайте акумулаторна нека светлини, телени закачалки и ноктите да се различни форми на изкуството светлините на коледно дърво. Намали кука над закачалка и го обрат в дърво, звезда или друга форма със скоба, после обрат на коледно дърво лампа и да виси на ръба на прозореца или етажерка.

C, обвивам коледно дърво светлини около на открито. Увийте багажника първо, а след това го обрат към края на клона. След свечеряване коледно дърво със светлина, можете да видите цялото дърво осветена като ефект на приказка.

8, след сезон да получи

Обикновено преди Свети Валентин, за да премахнете тези декоративни светлини на коледната елха. Чисти коледно дърво светлини от дъното на дървото началото, бавно навиване на коледно дърво лампа в полк, коледно дърво със светлина накрая може да бъде всичко рационално в кабинета през следващата година да се използва.