Светлината за коледно дърво е добро място за създаване на топла атмосфера за Коледа


Коледно дърво светлини и дърво форма интелигентна комбинация, е нов тип на пейзажа декоративно осветление. Изобразяване на облика реалистично, красиво, практично. Това е добро място за създаване на топла атмосфера на Коледа.

Светлината за коледно дърво е нов вид симулационни ландшафтни светлини. Коледно дърво със светлина Защита на околната среда, дълъг живот, красива. Дърво листа за симулационния материал, светлинен източник за светодиода, височината обикновено е 2-7 метра, широко използвана в квадратни, вътрешни дворове, площадки за свободното време, лоби и други места. Коледно дърво със светлина Неговите енергоспестяващи и трайни характеристики компенсират липсата на традиционни ландшафтни светлини, са революционните продукти на подобни лампи.

две. Анализ:

1. Цената на дървесната светлина се основава на височината на лампата, диаметъра и броя на листата (броя на листата и броя на LED-частиците от същата лампа) и цвета на лампата (цвят червен, жълт , синьо, бяло, зелено и розово, коледно дърво със светлочервено и жълто най-ниската цена, последвана от синьо, бяло, зелено и розово най-високо), за да изчисли размера на светлината на дървото, за да използва средата според дървените светлини броя светлини за проектиране. Сега ние използваме височината на дърво лампата е обикновено на закрито 70 cm-350cm, на открито 400cm-700cm, може да се персонализира според действителните нужди на сайта.

2. Описание на материала:

LED дърво главен ствол за стоманена тръба, клони за стоманена тръба или стомана, аутсорсинг симулация кора. Използват се за предотвратяване на висока температура 60 градуса / ниска температура -35 градуса / UV / анти-стареене екологични материали, листа за гъвкавия материал против стареене, източникът на светлина за коледните елхи светлини, са водоустойчиви, ниско- дълъг живот.

3. Напрежение и ниво на защита на коледните дървета Описание:

220 волта напрежение вход, дърво светлинен източник действително напрежение от 12-54 волта (вграден трансформатор), икономия на енергия, може да гарантира използването на сигурност. Коледно дърво осветление е различно от други продукти LED осветление, Коледно дърво със Светлина DC ниско напрежение може да се намали на открито поради времето, причинено от щети, а след това добавете светлина върху двойно термо свиване тръба защита може ефективно да се избегне вятър и вода щети.

4. Инструкции за монтаж и поддръжка:

Листа и LED частици светлина, фиксирани на всеки клон, на страната на строителството, докато самият продукт в съответствие с фиксирания слот за свързване, Коледно дърво със светлина и след това основният вал и съответния щепсел за захранващ кабел могат да бъдат свързани, силни и удобни , Коледа дърво лампа поддръжка от други светлини пейзаж прости и удобни, просто трябва да премахнете светлина низ, инсталирайте нов светлинен низ може да бъде.