Метод за навиване на лампа коледно дърво


Все повече и повече хора с Христос през Коледа не могат да помогнат, освен да организират коледно дърво, за да прекарат малко мозъци. Коледа дърво светлини са най-основната декорация, съотношението на подходящи, намотаване висящи дървета камбани могат да правят празник по-движение по-блестящ. Но броят на коледната елха светлини в края, как да изберете как ликвидация?

1, първата е да се избере подходящо място в дома обзавеждане на коледно дърво.

Можете да изтласкате вратата от вратата и да видите къде първото място често пада у дома, където мястото е събирането на светлина, този път можем да поставим коледното дърво там, но коледното дърво със светлина, като ръба на камината или прозореца На ръба на стената е също така правилното място.

2, изберете подходящите коледни елхи светлини.

Декорацията на фестивала трябва да отразява вашите лични предпочитания. Ако ви харесва по-традиционния стил, изберете да използвате различни големи цветове на крушките с нажежаема жичка; Коледно дърво със светлина, ако искате да спестите енергия, за да спасите планетата, изберете енергоспестяваща LED светлина за коледно дърво.

3, колко светлини

Експерт Съвет: 7 фута високо коледно дърво, най-малко използват 500 малки светлини; всеки 1 стъпка по-висок ще увеличи 100. Ако ви харесва по-блестящ външен вид, можете да използвате 150 крушки на крака високо. Разбира се, ширината на коледното дърво трябва да бъде включена, колкото е по-голямо коледното дърво в седмицата, толкова повече луковици са необходими.

4, готови инструменти

Всяка година в Съединените щати, тъй като украсата на коледното дърво е наранявала до аварийния номер от повече от 15 000, затова в декора преди коледната елха не забравяйте да подготвите правилния инструмент. Такива като използването на електрическа стълба, а не случайно да се намери столче за подложка високо; Коледно дърво със светлина използването на стандартен проводник и захранващ удължител; всеки низ от крушка за коледно дърво не може да вземе твърде много, около 500 за низ, ако имате нужда от повече За да бъде разделена на множество струни са свързани към щепсела.

5, коледната елха светва заедно

Ще бъде увит в коледното дърво на първите коледни елхи светлини в топка, Коледно дърво със Светлина звучи малко излишно. В действителност, това може да се избегне в украсата на коледната елха светлини между заплетени заедно, в допълнение, че е удобно да се вземат часовник дърво светлини, ръчно ликвидация, не бъркотия, опасявайки се от риска от запушване на собствените си.

6, метод на просто навиване

Първо обърнете светлините за коледните дървета, така че когато можете да сте интуитивни, за да видите образуването на модела, от горната част на дървото, за да украсите.

Ако коледната елха в ъгъла, можете да от страна на дървото, включени в другата страна, Коледно дърво със Светлина по предната част на коледната елха е украсена до дъното може да бъде.

Ако коледното дърво е поставено пред прозореца, можете да ходите около дървото 360 градуса, преди и след като можете да видите светлината.

Подобно на шик вертикални линии Също така е много проста, Коледно дърво със светлина, но разстоянието между редовете под големите, за да съответства на формата на дървото.

Искате да направите светлината малко 3D смисъл, можете да увиете между клоните на дървото дърво светлини.

Накратко, вашият празничен харесвате.

7, осветлението на усъвършенстваните върхове

а, ще бъдат различни цветове на светлините за коледно дърво, увити заедно по-красиви. Бяло коледно дърво осветление, а след това добавете едноцветни или многоцветни коледни елхи светлини по-горе.

b, с акумулаторна LET лампа, закачалка за тел и някои нокти, за да произвеждат различни форми на изкуството коледно дърво осветление. Първо изрежете куката в горната част на закачалката, след това я завъртете в дърво, Коледно дърво със светлинна звезда или друга форма с клещи, а след това увийте светлините за коледната елха и най-накрая виси на ръба на лавицата или ръба на прозореца.

в, светлините за коледно дърво, увити в дървото на открито. Първо се обви около багажника, а след това се увива към края на клоните. След нощта можете да видите, че цялото дърво е осветено като приказен факт.

8, допускане след сезон

Обикновено преди Деня на Свети Валентин, до коледната елха да премахнете тези декоративни светлини. За да почистите дървото, когато дървото от дъното на дървото, бавно превърнете коледните дървета в топка и накрая може да бъде разумен начин да получите в шкафа през следващата година и след това да го използвате.