Изпълнението на лампата за коледно дърво е много стабилно


Все повече и повече хора с Христос през Коледа не могат да помогнат, освен да организират коледно дърво за някои мозъци. Светлите коледни елхи светлини са най-основната декорация, делът на правото, навиване на висящото дърво дърво дърво дърво може да направи фестивала по-движещи се и по-блестящи.

Не забравяйте да поставите правилния инструмент, преди да украсите коледното дърво. Такива като използването на електрическа стълба, а не случайно да се намери столче за подложка високо; използването на стандартен удължител за кабел и захранване; всеки низ от светлини за коледната елха на крушката не може да избира твърде много, около 500 за низ, Коледно дърво със светлина, ако имате нужда от повече За да бъде разделена на множество струни, са свързани към щекера.

Коледната елха светва заедно

Ще бъде увит в коледната елха на първите коледни елхи в топка, звучи малко излишно. В действителност, това може да се избегне в украса на коледната елха светлини между заплетени заедно, в допълнение, че е удобно да се вземат часовник дърво светлини, ръчно ликвидация, не бъркотия, Коледно дърво със светлина превъзмогва риска от запушване на собствените си ,

Метод на просто навиване

Първо обърнете коледната елха светлина, така че когато можете да видите интуитивно формирането на модела, от горната част на дървото надолу, за да украсите.

Ако коледната елха в ъгъла, можете да от страна на дървото, включени в другата страна, Коледно дърво със Светлина по предната част на коледната елха е украсена до дъното може да бъде.

Ако коледното дърво е поставено пред прозореца, можете да ходите около дървото 360 градуса, преди и след като можете да видите светлината.

Светлините за коледни елхи са известни също като LED светлини, английското име се нарича LED Strip, формата на този продукт е като лента, плюс основния продукт е оригиналния светодиод, така че се нарича коледно дърво. Тя обикновено се изработва от мъниста лампи, платки, коледно дърво с леки PVC суровини и т.н.

Изпълнението и характеристиките на светлините за коледни елхи

1. Коледно дърво, за да внесе чип пакет от светлоизлъчващ диод като източник на светлина;

2. Коледа дърво светлина ъгъл дизайн на по-голям, полу-ъгъл ъгъл> 120 градуса, единни цвят, без петна;

3. Коледен дърво селекция на LED за постоянно захранване с постоянно напрежение, дизайн на веригата за постоянен контур на тока, работните характеристики са много стабилни, така че да се осигури нормален живот> 50 000 часа;

4. Коледа дърво осветление цвят консистенция, цвят червено, жълто, зелено, синьо, бяло, топло бяло;

5. Коледно дърво светлина инсталация удобен и бърз, след еднократна инжекция хидроизолация лечение, водоустойчив клас IP65, пластмасови части са инсталирани карта позиция, не се нуждаят от никакви аксесоари, Коледно дърво със светлина може да се инсталира директно в дупката дупка и фиксирани ;

6. Коледа дърво светлини да се предприемат перфорирани коледно дърво обработка;

7. Коледа дърво светлини могат да бъдат цветни и пълен цвят контролер за постигане на цветни скок, градиент, монохромен, Коледно дърво със светлина пълен цвят флатер и други ефекти.