Коледна гирлянна закупуване Пътеводител

Коледна гирлянна закупуване Пътеводител


Коледен венец е декоративен венец или въже, който може да се състои от различни вдъхновени от празника елементи. Той е много популярен за декориране на коледните елхи, както и вътре и извън домовете. Гирляните могат да бъдат създадени като се използват изкуствени и естествени листа в различни дизайнерски модели. Въпреки че гирлянтите се считат за обща коледна украса, коледният венец има своите корени в традициите след прибиране на реколтата на Европа и ранните американски заселници, които донесоха обичая в Новия свят. Коледните гирлянди идват в различни типове и стилове или могат да бъдат направени от нулата с елементи, които представляват Коледа, като вечнозелени клони и плодове. Някои гирлянди имат светлини, докато други имат мъниста или плитки, които приличат на сняг. Това ръководство разглежда как коледните гирлянди се превръщат в популярна декорация, различни приложения за гирлянди в декорацията, различните видове коледни гирлянди, които могат да бъдат закупени или направени, и как да намерите коледни гирлянди онлайн чрез http: //www.hanyin-christmastree. com / .

Christmas garland

История на Коледни гирлянди

Коледната традиция на галактиката датира от ранните европейци, които сглобяваха въжета от венец, като начин да направят допълнителни пари след реколтата на есента, когато имаше какво още да се направи. През този празен период между прибиране на реколтата и Коледа, работниците ще се впуснат в гората и ще съберат зеленина, за да изградят гирлянди. Борови, смърч и кедрови клонки често са били най-популярните предмети, които хората правели да правят гирлянди, но също са популярни коренки, портокалови кори, мъхове и сушени плодове.

Семействата често се събирали около светлината на камината вечер, за да обръщат предметите, които са се събрали през целия ден, в въжените въжета, които могат да достигнат до 20 до 40 ярда в една вечер. Тъй като гирлянтите са направени непосредствено след сезона на прибиране на реколтата, който беше точно преди празничния сезон, гирляндите станаха символ на началото на Коледния сезон.

В началото на 20-те години на миналия век естествената зеленина става все по-оскъдна в горите и провинцията. Хората започнаха да се обръщат към изкуствени пластмасови предмети, за да направят гирлянди. Пластмасови вечнозелени и свещеници стават популярни по това време поради липсата на естествени предмети. В края на краищата, коприна се използва за създаване на цветя и зеленина и те скоро стават най-често използваните елементи за правене на гирлянди заради реалистичния им вид. През 60-те години винил и PVC се превръщат в популярни материали, използвани при строителството на гирлянди, поради ниските си производствени разходи и реалистичен външен вид.


Различни приложения за Гарланд

Коледните гирлянди са най-често срещаният декоративен елемент на Коледа извън коледната елха. Днес гирлянди означават идването на празничния сезон много по същия начин, по който той има в продължение на стотици години. Гирляните имат много различни приложения, когато става въпрос за създаване на топла атмосфера на почивка в дома.

■ площ

употреба

Коледна елха

Често се използва за въже около коледното дърво; могат да бъдат изработени от различни предмети като пуканки, пуловери или светлини; създава празничен външен вид

стълбче

Обикновено се увива около барабана или висеше отвън за декоративен ефект; свързва празничния декор на основния етаж до горния етаж; осветява стълбищата

огнище

Поставен в предната част на камината; осигурява естествена атмосфера тип "лагер" в дома

мантия

Прокарва се по горната част на камината или се втурва пред нея; очертава камина с естествен и празничен декор; подобрява привлекателността на пламъците

на открито

Могат да бъдат окачени на верандите и парапетите, за да акцентират коледните светлини; могат да бъдат поставени на дървета и храсти, за да създадат усещане за почивка

Входните врати

Осигурява отлично изрязване около вратите и вратите, които акцентират върху празника; лесно се забелязва при преместване от една стая в друга

Коледните гирлянди са направени от много различни материали, за да отговарят на всяка от зоните в таблицата по-горе. Избраните материали трябва да допълват цветовете и материалите в района.


Различни видове коледни гирлянди

Гирляните идват в много различни дизайни, за да отговарят на различни нужди, когато става дума за декорация за Коледния сезон. Коледен венец обикновено се продава в дължини от приблизително 9 фута с диаметри, обикновено вариращи между 6 и 8 инча. Високата цена на венец може да бъде толкова широка, колкото е по-голяма от 10 до 20 инча, но по-тънкият венец е по-практичен за повечето декоративни нужди, като например тапицерия около врати и маншети.


Предварително осветени гирлянди

Светещите гирлянди имат малки светлини, които са преплетени в основния материал на въжето, за да осигурят уникален и привлекателен декор. Светлините могат да бъдат ясни, цветни, светодиодни или многоцветни, в зависимост от желанието на индивида. Предварително осветеният коледен венец е много популярен за поставяне на камини, коледни елхи и стълбищни парапети.

Традиционен бор

Боровите гирлянди са общ и многофункционален гирлянд, който може да се използва във всяка декоративна обстановка. Боровите пръстени най-много напомнят оригиналните природни елементи, които събират в горите, за да произвеждат гирлянди преди стотици години. Това му придава много традиционна привлекателност, която съвпада добре с антични и класически мотиви. Боровинските гирлянди могат да бъдат предварително осветени или могат да бъдат смесени с други видове гирлянди, за да създадат различни ефекти. Те обикновено се използват във всички части на дома за декорация.

Обикновени гирлянди

Герданите с греди се предлагат в различни размери и форми и в различни цветове в зависимост от стила на мъниста, който се използва. Акрилните кристали и стъклени мъниста са популярни ваканционни акценти в различни цветове и могат да бъдат преплетени с други видове гирлянди, за да създадат уникален ефект. Герданките с греди са най-често използвани като акцент върху павета и около входовете, но могат да се използват във всички области на декорация, особено в комбинация с други видове гирлянди.

Бери Гарландс

Бери гирлянди са много популярен тип гирлянди, които могат да се използват сами или смесени с други видове, за да ги акцентират. Често се използва с борови гардини поради традиционния облик. Плодовете бяха един от елементите, които хората купуваха от гората, за да правят венец преди стотици години. Те биха позволили на плодовете да изсъхнат и да се втвърдят, а след това да ги използват заедно с лозята, за да направят красиви въжени вещи. Днес плодовете са синтетични и идват в много различни цветове и модели. Изкуствените плодове имат предимството да се появяват, сякаш те са били просто подбрани, за разлика от естествените плодове, които трябвало да бъдат изсушени. Бери гирлянди са полезни навсякъде в дома, но блестят в области, които изискват по-деликатно докосване като кухни или бани.

Тинсел Гарландс

Tinsel гирлянди са един от най-празничните видове гирлянди с блестящ материал, който имитира ефекта на лед. Tinsel гирлянди са най-често се използват на коледни елхи, където е looped около дървото, но също така е много популярен на балюстрации, където неговите пенливи свойства създават ослепителен ефект. Tinsel гирлянди идват в много различни стилове и цветове, за да отговарят на всеки стил на декор.

Флокирани гирлянди

Флокираните гирлянди са подобни на боровинските гирлянди, но са покрити с изкуствена субстанция, която прилича на сняг. Големите гарнитури са особено привлекателни, когато декораторът иска да създаде впечатление за снежна Коледа, а традиционният боров венец, смесен със заснежените гърди, създава само тази привлекателност. Покритите гирлянди обикновено се намират в камина или огнище или навсякъде, където може да се постави традиционен боров гирлянд.

Как да купя Коледни гирлянди :

Когато търсите коледни гирлянди за покупка онлайн, най-добрият начин да намерите продукта, който търсите, е чрез използване на мощните инструменти за търсене, достъпни на http://www.hanyin-christmastree.com . Просто отидете на началната страница на уебсайта и въведете в полето за търсене дума за търсене като " Коледа ". Това ще върне редица различни резултати от търг, които се отличават с венец от различни стилове и типове, които се отнасят до Коледа. Можете да прецизирате търсенето си, като изберете различни категории, които ще стеснят търсенето ви според по-конкретните аспекти, които Ви интересуват. Ако резултатите от търсенето все още са твърде широки, можете да въведете по-конкретни термини за ключови думи, които да описват подробно цвета си или да искате запалени или неизрязани видове гирлянди. След като сте решили точния венец, който ви интересува, следващата стъпка е да проверите продавача.

BETTY XU

QUZHOU WINGA ПОДАРЪК CO., LTD.

НЕ. 62-2, ХЕХУА ТАНГ, MACHE селище, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, Китай

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

МОБИЛНО (WECHAT): + 86-13454046919

ОНЛАЙН КОНТАКТ:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

заключение

Коледните гирлянди са едни от най-често срещаните декоративни елементи, свързани с Коледа, почти колкото коледната елха. В предходните векове венецианските гирлянди са били произведени от бездейни работници след прибирането на реколтата, използвайки естествени предмети, събрани от гората и провинцията. Коледните гирлянди са направени на дължина на въжета до 40 ярда и могат да бъдат увити около светлини и дървета, така че да се създаде атмосфера на празника в града. Днес, коледните гирлянди по същия начин сигнализират за началото на празничния сезон, като осигуряват същия декоративен дух, който са направили в продължение на стотици години. Много материали се използват за правене на коледни гирлянди, от тензури до плодове. Декораторите могат да намерят всякакъв вид венец в различни цветове и размери чрез търсене на http://www.hanyin-christmastree.com . Ние правим бързо и лесно да намерите коледни гирлянди, които ще добавят специално докосване до всеки коледна украса.