Коледни светлини Коледа светлини

Хора от цял Съединените щати декорации да празнуват Коледа. В жилищен район на Тексас хората с цветни коледни светлини украсена къщата. Някои семейни Коледна украса идва с актуалните политически теми. Собственикът на къщата, обясни защо той трябваше да направи Коледна украса. Той каза: "много хора вижте нашите коледни украси са били изумени, казвайки: никога не съм виждал този вид украса, това ни прави щастливи, смятаме, че заслужаваме."


За мнозина американци траен символ на Коледа е националното коледно дърво на Националния мол във Вашингтон. В нощната церемония обикновено от президента или от първата дама запали коледни светлини на дървото. За много християни Коледни свещи вероятно е най-добрият подарък.


В Минесота, магазинер име Jin·fuersi се продава това, което той каза свещи с аромат на Исус. Тя каза, този аромат може да донесе комфорт. Тази свещ е благочестив християнски няколко според Библията сметка са направени от. Библията се отнася до Исус дрехи имат миризма на канела и смирна, Чен Xiangmu