Бял изкуствен коледно дърво

Бял изкуствен коледно дърво
Чат сега
Информация за продукта

бяло изкуствено коледно дърво

▲ Изключителен дизайн ▲ Лесна настройка
▲ Сглобяема конструкция ▲ Изчистване на ръчното
▲ Твърди товари от PVC ▲ Включително стоманена основа
▲ Пожароустойчив (EN71; RoHS; Reach) ▲ Силна кутия за съхранение
▲ За вътрешна и външна употреба ▲ кръгъл връх

бяло изкуствено коледно дърво

Височина: 6,5 фута (195 см)

Ширина: 36 инча (91 см)

съвет: 630

височината на бялата изкуствена коледна елха е от металния крак (отдолу) до върха на изкуственото дърво. дървото включва металния крак.

Описание на продукта:

бялото изкуствено коледно дърво е върхово изкуствено коледно дърво с много конкурентна цена. Характерното за това изкуствено дърво на коледната елха е силните клони. това фалшиво коледно дърво е изработено от висококачествен PVC материал. Благодарение на силните клони, можете лесно да виси много декорации.

шарнирната конструкция прави лесната инсталация на бялото изкуствено коледно дърво . изкуственото дърво се състои от три части: отдолу, средно и отгоре. клоните вече са прикрепени към стоманения багажник, не е нужно да го поставяте в багажника. (Система за чадъри).

това изкуствено дърво идва в здрава луксозна кутия за съхранение, където можете да съхранявате дървото за следващата година след празниците.

Разбира се, бялото изкуствено коледно дърво отговаря на посочените изисквания и стандарти за безопасност. ние можем да предложим EN-71, RoHS, сертификат Reach. защото всички PVC са изработени от чисто бял суров материал.

Индикация за време задаване на дърво: 10-20 минути. ние също можем да осигурим настроение, ако имате нужда.

бяло изкуствено коледно дърво

Запитване