Коледно дърво от маслинено дърво

Коледно дърво от маслинено дърво
Чат сега
Информация за продукта

Коледно дърво от маслинено дърво

Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Общ преглед:

◆ Различни размери и цвят.

◆ общо 1318 съвета

◆ бор и pvc върха замръзнал със сняг

◆ Подвижни клони за бързо и лесно сглобяване

◆ Предназначени са само за вътрешна употреба

Дърво, с метална стойка


Подробна част за коледно дърво от маслиново дърво :


Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Описание:

Добавете топла празнична усещания у дома си с красивото дърво от маслинено дърво . Той спортува изобилие от съвети. Лесно се сглобява с шарнирна конструкция, здравите клони на този дърво лесно поддържат коледните орнаменти. Ще се радвате на пространствения дизайн на този снежен стил. Но не се безпокойте, все пак ще привлече много внимание във всяка стая. Включена е здрава метална стойка. Това изкуствено дърво е проектирано да продължи няколко години напред.

 

Спецификации за дървото с дължина 7,5 метра:
Форма: пълен
Ширина на основата: 49 инча
Диаметър на стойката: 22 инча
Брой съвети: 1318

 

Не забравяйте да пухтене!

Просто започнете от върха и работете в спираловидно движение по дървото. За най-добри резултати ще искате да започнете отвътре и да работите, като се уверите, че докосвате всеки клон, като го позиционирате нагоре и надолу по различни начини, като проверявате за открити пространства, докато вървите.

Когато вървите надолу, спиралното движение ще гарантира, че няма да имате никакви пропуски. И като докосвате всеки клон, ще направите желания пълен, естествен външен вид.

Моля, имайте предвид, че много от дърветата ни се доставят с пластмасова капачка в края на стълба, която трябва да бъде отстранена преди монтажа.

Ново и изключително за Hayneedle: дървесни яки! Изпробвайте стилна, яка от естествена визия, вместо дървена пола тази година. Перфектен за дървовидни щандове 22 инча или по-малко в диаметър за перфектно съпровождане на дървото ви.Въпроси и отговори:

Въпрос: "Как се сглобява?" О: Това дърво се състои от стойка, долна част, средна секция (две части) и горна част. Дървени клони вече са закрепени към дървените секции. Първо, сглобете стойката и след това прикрепете долната част към стойката. Прикрепете средната част към долната част, след което прикрепете горната част към средната част. След като се съберат всички секции, ще трябва да отворите дървесните листа в различна посока.

Въпрос: "Какви са шарнирните клони? Колко части да изградим дървото?" О: Това дърво се предлага в четири раздела. Тези раздели имат клоните, прикрепени към пантите. Тези панти позволяват клоните да се сгънат в дървото за по-лесно съхранение.

В: "Къде е това дърво?" О: Това коледно дърво е направено в Китай.

Въпрос: "Каква е максималната ширина на дървото?" О: Широчината от 7,5 фута е 49 инча.

Въпрос: "Имам проблеми при сглобяването на моето дърво. Полюсът на дъното няма да се побере в стойката." A: Пластмасовата капачка в дъното на полюса е предназначена за изпращане и трябва да се отстрани преди монтажа.Свържете се с нас:

10419_LOGO (12-21-13-58-17) .png

BETTY XU

QUZHOU WINGA ПОДАРЪК CO., LTD.

НЕ. 62-2, ХЕХУА ТАНГ, MACHE селище, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, Китай

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

МОБИЛНО (WECHAT): + 86-13454046919

ОНЛАЙН КОНТАКТ:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Коледно дърво от маслинено дърво

Запитване