Quzhou HanYin подаръци фабрики е регистрирана в Хонг Конг. Две дъщерно дружество (HanYin подаръци Фабрика и HanYin E-бизнес компания) намира в ZheJiang Китай.


Също така ние нашите продукти включват: коледно дърво продукти, ключови верига, бутилка отварачка, палатка, хамак открит стоки и рекламни подаръци и др. Имаме собствени професионални фабрики и дизайнер, фабрика за директни продажби да предостави конкурентни цени за високо качество стоки .can предоставят закупуване услуги за много чуждестранни клиенти, защото ние имаме по-добро разбиране на фабрика в Китай и имат богат професионален за презокеански пазар, така че ние можем да осигурим много по-добро и професионално обслужване на нашите клиенти


Имаме професионален екип за задокеански търговия и всеки от тях се избират през много строги тестове, по този начин, ние можем да гарантираме, те са задокеански търговски екип с богат опит в задокеански търговия и отлично качество, които да обслужват клиентите с добро разбиране на техните искания и да им помогне за първи път.


Ние са сътрудничили с много чуждестранни клиенти успешно. Ние сме уверени, че нашият продукт може да ни отведе до световната сцена. За разлика региони и клиенти ние ще предложи най-професионални предложения и помощ за наш клиент според нуждите на клиентите и техния пазар.


Съответно ние искрено би искал да има дългосрочни бизнес отношения с клиенти в страната и чужбина, освежаване на брилянтен търговски бъдеще.

фирми.